Οι εγκαταστάσεις μας

Στα Magnolia Apartments, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους επισκέπτες μας την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Από τη στιγμή που θα φτάσετε, θα βυθιστείτε σε έναν κόσμο χαλάρωσης, πολυτέλειας και ατελείωτων δυνατοτήτων. Οι εγκαταστάσεις μας είναι σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες , από το να παραμείνετε δραστήριοι έως το να χαλαρώσετε και να συνδεθείτε με τη φύση.

Είτε θέλετε να κολυμπήσετε στην πισίνα μας που καθαρίζεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ηλεκτρόλυσης αλατιού,  να κάψετε μερικές θερμίδες στο σύγχρονο γυμναστήριό μας, είτε να απολαύσετε μια ήρεμη συνεδρία Yoga στον εξωτερικό μας χώρο, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

Και όταν είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στον όμορφο κήπο μας, να προκαλέσετε τους φίλους σας σε ένα παιχνίδι ping pong ή να εξερευνήσετε το εντυπωσιακό περιβάλλον με ένα από τα ποδήλατά μας.

Στα Magnolia Apartments  σκοπός μας είναι να δώσουμε στον  επισκέπτη μια αναζωογονητική και αξέχαστη εμπειρία διακοπών στον μικρό μας παράδεισο

Πισίνα

Στα Magnolia Apartments, είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας στο περιβάλλον και τον βιώσιμο τουρισμό. Γι’ αυτό η πισίνα μας χρησιμοποιεί ένα σύστημα ηλεκτρόλυσης με αλάτι, το οποίο είναι ένα πιο υγιές και βιώσιμο εναλλακτικό στο συμβατικό χλώριο.

Αυτό το σύστημα παρέχει κρυστάλλινο νερό χωρίς ερεθισμούς ή δυσάρεστες μυρωδιές, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες με μικρά παιδιά και άτομα με αλλεργίες ή άσθμα.

Έλατε να απολαύσετε την πολυτέλεια της οικολογικής πισίνας μας στα Magnolia Apartments.

Γυμναστήριο

Στα Magnolia Apartments προσφέρουμε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για τους επισκέπτες μας .

 Με εξοπλισμό γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας, αδιάκοπη πρόσβαση και διάφορες επιλογές ψυχαγωγίας, μπορείτε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. 

Είτε είστε λάτρης της γυμναστικής είτε απλά θέλετε να παραμείνετε ενεργοί, το γυμναστήριο μας είναι το ιδανικό μέρος για να προπονηθείτε στις διακοπές σας.

Χώρος Γιόγκα

Στα διαμερίσματα Magnolia, προσφέρουμε περισσότερα από ένα γυμναστήριο. Διαθέτουμε επίσης έναν γαλήνιο και χαλαρωτικό χώρο Yoga στον εξωτερικό χώρο, όπου μπορείτε να τεντώσετε και να ενδυναμώσετε το σώμα σας στο φρέσκο αέρα.

Ο εξωτερικός μας χώρος Yoga περιβάλλεται από καταπράσινη βλάστηση και προσφέρει έναν ήρεμο περιβάλλον, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τον θόρυβο της καθημερινότητας. Είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε και να επικεντρωθείτε στο μυαλό και το σώμα σας.

Έτσι, είτε είστε φανατικός του Yoga είτε απλώς ψάχνετε να δοκιμάσετε κάτι νέο, ο εξωτερικός μας χώρος Yoga στα διαμερίσματα Magnolia είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.

Πινγκ Πονγκ

Το Πινγκ Πονγκ βρίσκεται σε ένα σκιερό και άνετο περιβάλλον, παρέχουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ρακετών και των μπαλών, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως μόλις φτάσετε. 

Το Πινγκ Πονγκ είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για να παραμείνετε ενεργοί και να βελτιώσετε τον συντονισμό μεταξύ ματιού και χεριού, ενώ περνάτε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. 

Ελάτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας ή να μάθετε κάτι καινούριο. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να προσθέσετε λίγο διασκέδαση και φιλικό ανταγωνισμό κατά τη διαμονή σας στα διαμερίσματά μας

Κήπος

Ο κήπος μας είναι μια όαση γαλήνης, γεμάτος με πυκνή βλάστηση και πολύχρωμα λουλούδια. Είναι ο ιδανικός τόπος για μια χαλαρή βόλτα, για να διαβάσετε ένα βιβλίο ή απλά να καθίσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την ησυχία.

Έχουμε δημιουργήσει επίσης διάφορους χώρους καθιστικών στον κήπο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε με φίλους ή την οικογένεια. Από σκιασμένα παγκάκια έως άνετα καθίσματα, έχουμε κάτι για κάθε γούστο.

Ο κήπος μας είναι επίσης σπίτι πουλιών, πεταλούδων και μικρών ζώων. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ζήσετε από κοντά την ομορφιά της φύσης.

Έτσι, είτε ψάχνετε για ένα ήσυχο διάλειμμα είτε για έναν χώρο για να συνδεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, ο κήπος μας στα Magnolia Apartments είναι ο ιδανικός χώρος για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Ποδηλατόβολτες

Η τοποθεσία μας είναι ιδανική για τους λάτρεις του ποδηλάτου, με γραφικά μονοπάτια και εκπληκτική θέα στους γύρω λόφους και την παραλία.

Πεταλίστε στους γραφικούς δρόμους της περιοχής, σταματήστε να απολαύσετε την πανοραμική θέα ή για ένα δροσερό μπάνιο στη θάλασσα.

Εξερευνήστε τα κοντινά χωριά και τις ομορφιές της περιοχής με τα ποδήλατά μας και παραμείνετε σε φόρμα στις διακοπές σας

Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης

Στα Magnolia Apartments, κατανοούμε τη σημασία της άνεσης και της ασφάλειας. Για αυτό προσφέρουμε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες μας.

Η περιοχή στάθμευσης μας βρίσκεται στον χώρο του συγκροτήματος και είναι αποκλειστικά κατοχυρωμένη για τους επισκέπτες μας, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα ένα ασφαλές και βολικό μέρος για να σταθμεύσετε το όχημά σας.

Είτε οδηγείτε το δικό σας αυτοκίνητο είτε νοικιάζετε ένα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας είναι ασφαλές και προσβάσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας.