Καλώς ήρθατε στα διαμερίσματα Magnolia. Η μονάδα μας βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού της Κεφαλονιάς, και είναι σε ιδανικό σημείο στην οικιστική περιοχή των Αντιπάτων, μόλις 2 χιλιόμετρα από το γραφικό ψαροχώρι του Φισκάρδου.

Το κατάλυμα είναι προσφάτως ανακαινισμένο και αποτελείται από έξι πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και δύο σοφίτες. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι ή αυλή με θέα την καταπράσινη φύση της Κεφαλονιάς.

Εδώ μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας, να χαλαρώσετε στην πισίνα και να απολαύσετε την προπόνησή σας στις νέες εγκαταστάσεις γυμναστικής μας.

Τα διαμερίσματα Magnolia προσφέρουν άψογες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις πολυτέλειας σε προσιτές τιμές. Ο στόχος μας, κινούμενοι από το πάθος μας για να κάνουμε την διαφορά, είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φιλοξενίας και να κάνουμε τη διαμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην υγιεινή και παρέχουμε καθημερινό καθαρισμό των δωματίων

Διαμονή

Διαμερίσματα με αυλή

Διαμερίσματα με μπαλκόνι

Μοντέρνες σοφίτες

Οι εγκαταστάσεις μας

Η Περιοχή

Τα διαμερίσματα Magnolia βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο του χωριού Αντιπάτα. Το χωριό Αντιπάτα βρίσκεται στο βόρειο μέρος της Κεφαλονιάς και ανήκει στον δήμο Ερύσσου.

Αποτελείται από περίπου 180 μόνιμους κατοίκους. Τα Αντιπάτα απέχουν 50 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νησιού, το Αργοστόλι, αλλά μόλις 2 χιλιόμετρα από το γραφικό και κοσμοπολίτικο χωριό του Φισκάρδου.

Από το λιμάνι του Φισκάρδου, μπορείτε  να νοικιάσετε σκάφος και να πάτε σε κοντινά νησιά όπως η Λευκάδα και η Ιθάκη.